Alla inlägg den 7 januari 2024

Av Annika - Söndag 7 jan 15:10

God fortsättning på 2024.

Ni som faktiskt läser min blogg har säkert märkt att det varit inläggsbrist.

Jag sammanfattar det med några få ord:
Kaos - mått väldigt dåligt psykiskt - bilproblematik och julledighet med firande.

Om jag skulle återberätta skulle det bli ett oerhört långt inlägg. Nu ligger det bakom mig och vi har tagit de första stegen in i 2024. Vad kommer detta året bjuda på?

Jag försöker leva här och nu.
Min utmattning är högst närvarande och läget är sämre än förut. Under lovet har familjen fått ta alla promenader med vovven, jag har vilat och inte gjort mer än jag måste. Betyder att tvättberget är stort just nu. Till veckan börjar ungdomarna skolan och vovve kommer vara hos dagmatte 3 dagar. Jag måste vila. Promenaderna drar mycket energi. Det är jobbigt att lämna honom, jag får dåligt samvete, men dagmatte går promenad länge hon, då får det vara så.

På tisdag ska jag till min präst. Längesedan nu. Sen har jag fått en tid hos kuratorn på vårdcentralen, ska se vad hen kan hjälpa mig med. Läkarbesök närmar sig för att förlänga min sjukskrivning. Det finns inget alternativ. När man går in på Ica Maxi och hjärnan loggar ut vid grönsakerna, det blir jobbigt med alla färger och hyllor och människor. Jag tittade ner och blundade bara för att stänga ute alla intryck. Blev helt yr och fick huvudvärk. Då finns inte alternativet att börja arbeta. Jag oroar mig inte för läkarbesöket, de har inte ifrågasatt mig hittills. Jag ska skriva min lilla lista med stödord. Som vanligt.

Det är så himla kallt. Ute men även inne då 2 element krånglar. Suck. Vovve fick första promenad på flera dagar, han var så nöjd och glad och trippade fram.

Nu är jag trött, peta in ved i spisen i köket och vila.

Kram på er.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards